Makelaardij Rotterdam Ommoord

makelaardij rotterdam ommoord

Dankzij makelaardij Rotterdam Ommoord heb ik mijn flat vlot kunnen verkopen voor de prijs die ik ervoor wilde hebben. Terwijl er het in het begin eruit zag dat het lastig zat en dat het niet makkelijk zou zijn. In het woonblok stonden nl. meerdere flats te koop, en sommigen al best een lange tijd.

Groot bereik

Zij weten waar ze moeten adverteren

Het leek wel alsof er iets niet goed was aan de flats, en dat velen daarom wilden vertrekken. Maar dat was niet geval, na de bouw van het blok waren we met jonge stellen in het blok getrokken, en wij hebben allemaal carrière gemaakt en vele loonsverhogingen gekregen, hierdoor hebben velen in het woonblok de financiële ruimte om ruimer te gaan wonen. Echter om die reden hadden we met velen een ’te koop’ bord aan ons balkon hangen. Als ik mijn buren daarover sprak dan liet het merendeel zich niet ontmoedigen. Zolang er jonge stellen zijn die weg willen bij de ouders thuis zijn er klanten voor onze flats. Maar die klanten moet je dan wel kunnen vinden. Bij makelaardij Rotterdam Ommoord weten ze waar die klanten zitten, mijn flat was snel verkocht.