Meer groen met BTL Realisatie

Groener leven? BTL Realisatie is de groene aannemer die werkt met alleen maar vakmensen om zo meer waarde te kunnen geven aan groen. Alle projecten van BTL zijn gerealiseerd dankzij de samenwerking van creatieve vakmensen, maar ook door het in stand houden van de balans tussen mens en natuur. De uitgevoerde projecten van BTL zijn stuk voor stuk afgerond met het belang van het creëren van meer groen. Dit is dan ook wat je terugziet bij de BTL Realisatie.

Voorbeelden van groen

Bij BTL Realisatie is al duidelijk geworden dat er op allerlei gebieden meer groen wordt gewenst. Als het gaat om schoolpleinen, sportvelden, kantoren, woningen en meer: overal is er vraag naar meer groen. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds meer scholen die een groener schoolplein willen; voor BTL Realisatie is dit een mooie kans om te laten zien wat voor transformatie een schoolplein kan ondergaan om het een mooiere, leukere en vooral meer groene  speelomgeving te maken voor kinderen.

Een andere manier om meer groen te creëren in woonwijken, is door het gebruik van groendak en gevelgroen. Er zijn ook bij BTL Realisatie meerdere voorbeelden te zien van groendaken. Deze zijn in opkomst vanwege de vele voordelen. Een groendak draagt bij aan een goed waterbeheer maar ook verkoeling in een omgeving met veel woningen en gebouwen. Daarnaast zorgt een groendak voor natuurontwikkeling in de stad. Daktuinen aanleggen is hier ook een voorbeeld van; bij BTL Realisatie kun je dan ook meerdere voorbeelden zien van deze specialisatie.