Meer vertrouwen in ontslagzaak door advocatenkantoor in Schiedam

Door een vervelende aanvaring met mijn baas ben ik op staande voet ontslagen. Terwijl hij hier helemaal geen recht tot had. Ik zat in zak en as en wist niet wat ik moest doen. Toen ik het, nog zonder advocaat, aankaartte, haalde hij meteen bewijzen uit het verleden tevoorschijn die niet klopte. Het was een vervelend spel wat hij speelde en ik wist: ik heb een advocaat nodig. Door het advocatenkantoor Schiedam in te schakelen heb ik meteen weer meer vertrouwen gekregen dat het goed af gaat lopen.

Een nieuwe start en een nieuwe kijk op de toekomst

Doordat de advocaten ontzettend veel verstand hebben in ontslagrecht wisten ze meteen dat het niet klopten. Dit gaf mij zoveel bevestiging, ik dacht namelijk dat het aan mij lag op een gegeven moment. De zaak is nu van start gegaan en het is echt honderd procent zeker dat het goed komt. In de tussen tijd wil ik heel graag een nieuwe start en zodoende dus ook een nieuwe baan. Ik ben al aan het solliciteren en hopelijk kan ik straks echt mijn oude werk gedag zeggen.