Meerdere kwaliteitsmanagementsystemen binnen organisatie

Hoe zorg je er nou echt voor een harmonieuze en gebalanceerde organisatie? Onlangs hebben we te maken gekregen met kwaliteitsmanagementsystemen en het is een verademing om te zien hoeveel dit nu al heeft opgeleverd. Ik heb wel het een en ander gevolgd qua cursussen en ik zie mijzelf als een goede manager, maar als het gaat om kwaliteitsmanagementsystemen, kan ik nog veel leren. Mede daardoor heb ik een bedrijf ingeschakeld die dit voor ons heeft uitgezet. De werkwijze was extreem duidelijk en meteen de moeite waard om mee te starten. Eigenlijk gaat het om iets heel simpels: de basis. De kern moet gegrond zijn, en vanuit daar kan je steeds meer uitbouwen.

Wassenaar Advies & Training

Dit voelt voor mij soms net als een goed verhaal – dit moet zo simpel mogelijk zijn, want mede daardoor kan je de schoonheid van details aanbrengen, waardoor het verhaal alleen nog maar mooier wordt en beter werkt.  Mijn organisatie is nu goed, het loopt allemaal zoals we willen. We hebben genoeg tijd en ruimte voor feedback en aanpassingen, waardoor er een ontspannen sfeer is met heel veel motivatie. Uiteindelijk zit het in mij om echt te willen groeien, dus dit gaat zeker de komende jaren nog gebeuren. Maar eerst rustig aan de boel bekijken.