Met een security audit voorkomt u zwakke plekken in de beveiliging

Security audit

Door een security audit uit te voeren kunnen er eventuele zwakke plekken gevonden worden in het netwerk van uw bedrijf. Het is natuurlijk belangrijker dat u eerder op de hoogte bent van eventuele zwakke plekken dan mensen met kwade bedoelingen. Het zou u verbazen hoe vaak het wel niet voorkomt dat bedrijven één of meerdere zwakke plekken in hun netwerk hebben. Zodra een hacker dit ontdekt kan de schade enorm zijn. Om te beginnen kan de hacker zelf natuurlijk heel wat schade aanrichten, maar u kunt ook nog eens een hoge boete hier bovenop krijgen! U zal vast iets gehoord hebben over de AVG. Sinds deze nieuwe regelgeving worden er hoge boetes uitgedeeld aan bedrijven waarvan persoonsgegevens van klanten naar buiten lekken. Als een hacker deze gegevens van uw bedrijf steelt kan dit u dus een hoge boete opleveren van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Wat is een security audit dan precies?

Een security audit is een onderzoek waarbij er wordt gezocht naar zwakke plekken in het netwerk. Het gaat in dit geval niet om hackers die kwade bedoelingen hebben, maar om experts die een rapport voor u samenstellen. Alle zwakke plekken die gevonden worden zullen namelijk uitvoerig beschreven worden. U krijgt ook een advies zodat u precies weet hoe u deze zwakke plekken kunt verbeteren. Op deze manier zal een hacker deze zwakke plekken niet meer kunnen misbruiken om uw netwerk binnen te dringen en om eventueel gegevens te stelen.

Hacker

Seccure, het ideale bedrijf voor een security audit

Seccure is een bedrijf waardoor u een security audit kunt laten uitvoeren. Het is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van security. Als er zwakke plekken in uw netwerk zitten is de kans ontzettend groot dat deze gevonden worden door de experts van Seccure. U bent er dan mooi op tijd bij en kunt deze lekken op tijd dichten. Seccure is erg aan te raden als u overweegt om een security audit uit te laten voeren.