Mijn dak laten maken bij dakdekkersbedrijf Barneveld

Doumadak

Een goede maand geleden had ik een probleem met mijn dak. Daardoor moest ik op zoek gaan naar een dakwerkersbedrijf. Omdat mijn omgeving niet echt ervaring heeft met een dakdekkersbedrijf Barneveld (en ikzelf ook niet), moest ik maar op zoek gaan op het internet naar een goed en betrouwbaar bedrijf. Daarom besloot ik enkele ervaringen op te zoeken van andere gebruikers. Door hiernaar op zoek te gaan kwam ik terecht op deze website en besloot ik contact op te nemen met het bedrijf.

Dakdekkersbedrijf

Mijn ervaring met dit dakdekkersbedrijf 

Ik nam dus contact op met het bedrijf, en ik was zeer tevreden over de dienstverlening. Ik kreeg zeer snel een antwoord op al mijn vragen op een zeer vriendelijke, maar niet opdringerige manier. Bovendien kreeg ik ook zeer snel een offerte doorgestuurd. Deze was niet alleen zeer duidelijk en concreet, maar was bovendien ook nog eens echt vrijblijvend. Ik besloot het er dus maar op te wagen. Nu de werken gedaan zijn aan mijn dak, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over het geleverde werk. Een echte aanrader volgens mij.