NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

In ons bedrijf wordt enorm veel met elektra gewerkt. Het komt dan ook regelmatig voor dat een medewerker de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus moet volgen. Wij doen dit altijd bij PTC Opleidingen. Dit is een professioneel opleidingscentrum in Vianen met scherpe prijzen.

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursusNEN 3140 vakbekwaam persoon cursus op de werkvloer

Het werken in de elektrotechniek is natuurlijk niet zonder gevaar. Daarom is het belangrijk dat je personeel de juiste kennis op zak heeft. Wat ik zelf erg fijn vind, is dat deze partij bij jou op de zaak langs kan komen. Dit is handig wanneer meerdere werknemers tegelijkertijd het diploma willen behalen. Je merkt ook dat medewerkers toch meer op hun gemak zijn in deze omgeving en natuurlijk wordt de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus echt aangepast op basis van jouw specifieke situatie. Zo weet je zeker dat medewerkers echt de veiligheidsrisico’s leren kennen op de werkvloer en ongelukken kunnen voorkomen.

Veilig en vertrouwd werken

Ondertussen heeft iedereen de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus succesvol afgerond. Mocht er in de toekomst nog een keer een cursus nodig zijn, dan kies ik zeker weer voor PTC Opleidingen. Zij hebben echt kennis van zaken waardoor ze de cursus op een leuke, informatieve manier kunnen verzorgen.