NLP cursussen

Met het volgen van NLP cursussen draag je zorg aan jezelf maar ook je naaste omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het erg van belang is om je team of wat dan ook duidelijk over te brengen in wat je zeggen wilt.

Mijn werkgever heeft mij de vraag gesteld of dat ik interesse heb om als leidinggevende verder te gaan. Dit vond ik natuurlijk geweldig om deze keus te krijgen, echter wist ik hier natuurlijk niks van. Mijn werkgever had mij dan ook vrijwel meteen doorgestuurd naar Iepdoc met de achterliggende gedachten daar te leren om beter te communiceren en ook het vertrouwen zien te winnen van mezelf. Wat dat betreft ben ik daar nooit mee bezig geweest, eerlijk gezegd alleen maar op de “automatische piloot” verder gegaan.

Dankzij het volgen van een cursus bij Iepdoc merk ik maar al te goed aan mezelf dat ik veranderen moet én dit ook kan. Nu dat ik de cursus achter de rug heb weet ik maar al te goed hoe dat het daadwerkelijk moet en spring hier maar al te graag op in. Het is dan ook echt een wereld van verschil!