Ombouw afval container

Ombouw afval container

Laatst was ik op zoek naar een ombouw afval container. Dit is een constructie die er mooi uitziet zodat je niet steeds tegen die lelijke kliko’s aan hoeft te kijken. Al snel vond ik een geschikte partij, namelijk ProPetto! Toen ik de website en de mogelijkheden bekeek werd ik meteen enthousiast.

Ombouw afval container

Ombouw afval containerNa een aantal opties te hebben bekeken, heb ik gekozen voor een stalen model. Het lijkt eigenlijk op een soort opbergbox maar in principe is het een ombouw voor je afval container(s). Je schuift je kliko’s hier heel gemakkelijk in en het model is voorzien van een stevige, stalen deksel. Het model dat ik heb gekozen heet de HighBoard, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld de StoreMax. Deze heeft glijdende rolluiken aan de voorzijde waardoor je eenvoudig je afval kunt weggooien.

Ik ben enorm tevreden met deze ombouw voor afval containers. Het ziet er een stuk mooier uit dan het aanzicht van de containers en hij past ook mooi bij onze tuinset. Daarnaast zijn de deksels van de containers op een handige manier bevestigd aan de ombouw waardoor je op een makkelijke manier je afval weg kunt gooien. Dankzij de gasveren in de deksels vallen deze nooit zomaar dicht. Ik hoef hem alleen maar een klein zetje te geven en dan opent hij vanzelf. Voor de mooiste ombouw ben je bij ProPetto dus aan het goede adres.