Ontdek de brede mogelijkheden met G4S Safety solutions

Op zoek naar experts voor de ondersteuning van werkzaamheden binnen een project? G4S Safety zorgt ervoor dat je beroep kunt doen op professionele hulp die de mate van veiligheid controleert en analyseert. Dit kun je doen door een Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) of een Hoger Veiligheidskundige (HVK) in te schakelen. Wat doen deze veiligheidsdeskundigen? Een MVK houdt zich vooral bezig met het signaleren van onveilige situaties op de werkvloer. Daarnaast geeft een MVK ook advies over praktische oplossingen. Een HVK gaat hierin nog verder. Zo organiseert een HVK ook trainingen voor management en medewerkers maar kan een HVK ook een Arbo-managementsysteem ontwikkelen.

Toch doet G4S Safety solutions meer dan dit. Je kunt hier onder andere ook terecht voor het inschakelen van allerlei experts op het gebied van veiligheid rondom de werkzaamheden van een project. Zo kun je een brandveiligheidsexpert inschakelen, maar ook een coördinator voor bij de werkzaamheden of een gasanalist om de veiligheid van medewerkers te verzekeren.

G4S Safety solutions: breed inzetbaar

GS4 Safety solutions geldt niet alleen voor de inspectie van veiligheid. Ook voor de veiligheidskunde ben je hier op de juiste plek. Zo kun je een expert van G4S inschakelen voor het opstellen van risicoanalyses en veiligheidsplannen, maar ook voor het (her)inrichten van de veiligheidscultuur op de werkplaats. De veiligheidsdeskundigen van G4S zorgen samen met jou voor een goede veiligheid op de werkplaats. Stel samen een evacuatieplan op of denk na over een Nood- en Interventieplan. Het is als bedrijf enorm belangrijk om dit paraat te hebben in geval van nood.