Op zoek naar autorijscholen in Woudenberg

Autorijscholen Woudenberg

Wat een zoektocht was het om te zoeken naar autorijscholen in Woudenberg. Maar het is mij gelukt om een goede onderneming te vinden. Wat ik heel erg belangrijk vindt is om in een wagen naast een goede instructeur te zitten. Een instructeur die mij goed begeleid en waar ik mij op mijn gemak voel. Een aantal jaar geleden was ik begonnen met lessen bij een ander bedrijf. De instructeur van dat bedrijf was helemaal niet aardig en daardoor durfde ik een tijd lang niet meer te lessen. Nu een aantal jaar verder durf ik het weer aan en ben zo blij dat ik weer ben begonnen.

Autorijscholen Woudenberg

Verschillende pakketten

De lessen duren twee uur en worden helemaal op jouw tempo gereden. Er zijn twee pakketten waar jij uit kan kiezen, de instapper en de compleet. Zelf heb ik gekozen voor het pakket compleet, daar zit het volgende bij in:

  • Praktijkexamen
  • Gezondheidsverklaring CBR
  • Tussentijdsetoets
  • Theorieboek
  • Theorie examen

Zelf vond ik het wel handig om de theorie erbij te nemen. Deze moet immers ook afgelegd worden met een examen. Ik heb gekozen voor dertig lessen en dit was prima voor mij. Ik heb alle examens nu afgelegd en ben overal voor geslaagd. Ben jij ook op zoek naar autorijscholen in Woudenberg? Kijk dan vooral eens op de site van dit bedrijf.