Op zoek naar parttime vacatures in Haarlem?

Op zoek naar parttime vacatures in Haarlem?

 

Aangezien ik erg druk bezig was met mijn studie en het onderhouden van mijn nieuwe huis had ik niet veel tijd om te werken. Toch begon het bij mij wel weer te kriebelen om te gaan werken. Daardoor ben ik naar parttime vacatures Haarlem gaan kijken. Dit was voor mij ideaal omdat ik las dat ik hier zelf mijn uren in mocht plannen en hier parttime kon gaan werken. Ik kreeg te horen dat ik tussen de 11 en 32 uur per week moest gaan werken en dat komt voor mij goed uit.  Ik ben is gaan informeren naar parttime vacatures Haarlem en werd alleen nog maar enthousiaster. Ik kreeg te horen dat het bedrijf met veel leuke mensen werkt die namelijk dezelfde interesse als ik hebben: het verkopen van producten en diensten. Ik kreeg te horen dat ik bij 2Contact telefonisch producten en diensten aan klanten moest verkopen. Hier ligt mijn interesse en daardoor werk ik nu alweer een jaar bij  2Contact. Ik werk nu 14 uur in de week en dit is prima te doen naast mijn studie. Buiten dat ik het werk leuk vind en leuke collega’s heb verdiend het ook nog is goed en daarom is dit de ideale baan voor mij!