Opzoek naar teambuilding omgeving Rotterdam?

Teambuilding omgeving Rotterdam

Ik kreeg als opdracht van mijn baas om opzoek te gaan naar teambuilding omgeving Rotterdam. Hij vind het heel belangrijk dat wij als collega’s een goede band samen hebben. Op die manier kunnen we beter samenwerken en productiever zijn met zijn allen. Ik vond het een hele eer dat ik deze verantwoordelijkheid had gekregen van mijn baas en ging gelijk opzoek. Ik kwam verschillende dingen tegen die mij wel aanspraken. Ik zette ze allemaal in een grote PowerPoint die ik later aan mijn baas liet zijn. Hij was erg enthousiast over mijn presentatie en kon gelijk een keuze maken.

Teambuilding omgeving Rotterdam

Wat was het leuk

Mijn baas koos voor teambuilding omgeving Rotterdam, die leek hem het geschiktst. Ik was helemaal met zijn keuze eens en nam gelijk contact op met het bedrijf. Ze waren heel vriendelijk aan de telefoon en we maken uiteindelijk een afspraak om volgende maand de training te volgen. We gingen Aikido doen met de collega’s van alle afdelingen. Het hielt in dat je meer zelfvertrouwen en rust zou krijgen vanbinnen zodat je je beter kan uiten naar buiten. Je komt als het ware in harmonie met jezelf en je omgeving. We hebben met zijn alle veel geleerd en er van genoten.