Over de inrichting van de keukens goedkoop verschilden wij van mening

Over de inrichting van de keukens goedkoop verschilden mijn vriend en ik oorspronkelijk nogal maar ik ben erg blij dat we er uiteindelijk uit zijn gekomen. Beiden wilden we iets heel anders, maar ik trok uiteindelijk aan het langste eind. Ik had het ook flauw gevonden als we niet tot een compromis hadden kunnen komen, in elke kamer van het huis hadden we immers een compromis kunnen bereiken, dan moest de keuken toch ook wel lukken? Het punt is het volgende: mijn vriend wilde in de inrichting keuken meer ruimte voor gezelligheid, voor een mogelijkheid waar we met z’n allen uitgebreid zouden kunnen tafelen, mocht er bijvoorbeeld visite langskomen. De praktische bezwaren die dat zou opleveren nam hij dan uiteindelijk wel voor lief. En dat laatste kon ik niet verkroppen! Want natuurlijk wil iedereen leuk kunnen zitten met vrienden, maar dat konden we in de achterkamer ook gewoon, daar hadden we genoeg ruimte voor zijn plannen. In de inrichting keuken echter, wilde ik ruimte voor de mooie apparatuur die ik al tijden op het oog had, een mooie oven, een achtpitter en grote koelkast en bijvoorbeeld de vaatwasser die ik erg graag wilde.