Particibaan helpt u met uw re-integratie uitkering

re-integratie-uitkering

U bent op zoek naar een bedrijf die u het beste kan helpen met het verkrijgen van een re-integratie uitkering? Dan kunt u het beste naar Particibaan. Particibaan is namelijk een bedrijf die ervoor zorgt dat mensen die weer actief mee willen doen in de maatschappij dit ook echt kunnen doen. Hieronder kunt u mensen vatten die een bijvoorbeeld een ongeluk hebben gehad en daarom een paar jaar niet meer hebben kunnen werken. Omdat dit soort mensen graag weer aan een baan zouden willen komen, en dat gaat niet altijd even makkelijk. Daarom is Particibaan er dus.

Zeer tevreden over Particibaan

Ik ben zelf zeer tevreden over de diensten van Particibaan. Zo heb ik een paar jaar geleden een ernstig ongeluk gehad waardoor ik vele jaren niet meer kon werken. Gelukkig is mijn herstel snel gegaan en kon ik sneller dan verwacht weer gaan werken. Maar een baan vinden op het moment is zeer moeilijk en hiervoor wou ik graag een beetje hulp hebben. Op deze manier ben ik gaan zoeken naar re-integratie bedrijven en zo ben ik uitgekomen op Particibaan. Dit bedrijf heeft mij dan fantastisch geholpen en ben ik in een korte tijd weer aan een baan gekomen.