Petten bedrukken

Petten bedrukken

Een pet is een hoofddeksel dat het hoofd rondom bedekt met klep aan de voorzijde. De bol van de pet kan zowel plat zijn als bolvormig. Petten bedrukken is een leuk idee voor meerdere functies en het is natuurlijk ook gewoonweg heel leuk om leuke ontwerpen te verzinnen, etc. Dus, ga petten bedrukken!

Cadeau

Een pet bedrukken is natuurlijk hartstikke leuk als een gepersonaliseerd cadeautje. Je kunt er van alles op drukken en er is voor iedereen wel wat leuks te vinden. Er zijn oneindig veel keuzes voor kleuren en vormen. Het is leuk voor jongens, meisjes, jong en oud. Als iemand een echte ajacied is, print het Ajax Logo op zijn rood met witte pet. Houd iemand enorm van een artiest, print de artiest op de pet. Een foto van jullie samen is natuurlijk ook een erg leuk idee.

Herinnering

Een pet is misschien gemaakt op gedragen te worden, maar dit betekent niet dat er geen andere functie voor is. Een bedrukte pet kan een herinnering vormen die je nooit gaat vergeten. Het kan bijvoorbeeld over een erg leuke vakantie gaan die je niet wilt vergeten. Zet dan het jaartal en de bestemming op de pet en geef het een leuk plekje in jouw kamer of jouw huis. Ben je iemand verloren? Dan kun je zijn of haar naam met de geboorte- en sterfdatum op de pet laten drukken zodat je altijd aan diegene kan denken.