Prachtige foto’s dankzij geboortefotografie

geboortefotografie

Sinds 7 weken ben ik een gelukkige moeder van een mooi meisje. De bevalling ging goed en het ”zwanger zijn” ook. Toen het eenmaal allemaal voorbij was, was ik natuurlijk wel opgelucht. Omdat het moment van de bevalling voor mij zo speciaal was, wilde ik dit laten fotograferen. Hiervoor ging ik een aantal weken voordat de bevalling ging plaatsvinden, opzoek naar goede geboortefotografie. Zo zocht ik onder andere op het internet hiernaar. Ik zocht op ”geboortefotografie” en ik kwam eigenlijk al snel uit bij Special Photo Moments.

”Prikte een datum om samen rond te tafel te gaan”

Toen ik op de website van Special Photo Moments keek, twijfelde ik er niet aan om contact met hen op te nemen. Dit kwam onder andere door de prachtige voorbeelden die op de website afgebeeld waren. Hoe dan ook wilde ik dit ook op het moment van mijn bevalling. Ik nam daarom dus contact op met Special Photo Moments voor de geboortefotografie. Na één dag kreeg ik al een response op mijn mailtje met de vraag of we een keer samen rond de tafel konden gaan zitten. Hiermee gingen ze gelijk akkoord en we prikte vervolgens een datum om een keer samen  rond de tafel te gaan. geboortefotografie

Bedankte de fotograaf voor de prachtige foto’s

Nadat we het gesprek hadden gevoerd, bleef ik contact houden met de fotograaf. Uiteindelijk is het moment van de geboorte prachtig vast gelegd en ben ik nu in het bezit van prachtige foto’s. Ik bedank de fotograaf voor de tijd die hij vrij heeft gemaakt voor mij.