Prodir, de meest bekende promotiepen die er is

Niet bij iedereen gaat er meteen een lampje branden als die de naam “Prodir” hoort. Toch is de kans dat je zelf een verzameling van deze voorwerpen in je bezit hebt, waarvan de meeste ergens op de keukentafel rondslingeren, vrij groot. En hierdoor is dit voorwerp ook het best werkende promotiemateriaal dat er bestaat.

Prodir is een groot merk op het gebied van pennen. Deze pennen worden meestal bedrukt met bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf, om als promotiemateriaal uitgedeeld te kunnen worden. Pennen zijn altijd handig en voor elk soort bedrijf wel bruikbaar om mee te promoten. Bovendien gebruikt men pennen vaak, dus wanneer je doelgroep een Prodir pen gebruikt met jouw beeldmerk erop, dan zullen ze sneller aan jouw bedrijf denken dan aan de concurrent.

Prodir DS3

Er zijn verschillende promotionele pennen van Prodir verkrijgbaar, ieder geschikt om te laten bedrukken. Het bekendste model is de DS3, die voor bijna elk soort bedrijf wel een keer gebruikt is. Deze ballpointpen is al uitgegroeid tot een iconisch schrijfmiddel en is verkrijgbaar in drie stijlen, genaamd de Glossy, Eco en Soft.

De Prodir DS3 is niet alleen een prima pen qua uitstraling, maar de pen gaat ook lang mee. De pen heeft een schrijfafstand van wel 5 duizend meter, wat behoorlijk lang is voor een ballpoint. Beeld je eens in hoe lang je potentiële klanten gebruik van de door jou bedrukte pennen kunnen maken.

Zelf bedrukken

Prodir pennen zijn perfect om als promotiemateriaal te bedrukken en uit te delen aan je doelgroep. Je kan elk soort Prodir pen naar eigen hand laten stijlen, zodat de kleuren ook passen bij jouw merk. Je kan zowel de pen zelf als de klip waar je de pen mee aan papier kan klemmen laten bedrukken, met verschillende dingen zoals je logo, bedrijfsnaam, website en slogan. De bedrukking blijft lang op de pen zitten, zodat je klanten lang worden herinnerd aan jouw merk. Maak zelf ook makkelijk gebruik van de meest effectieve vorm van promotiemarketing en bestel jouw zelfbedrukte Prodir pennen nu nog.