Professionele infraroodsauna kopen

infraroodsauna

De laatste tijd kreeg ik steeds meer last van reuma. Het is knap vervelend als het hebt. Sommige bewegingen zijn erg lastig en naar maten het koud wordt, doet het enorm veel pijn. Gelukkig zijn er speciale medicijnen voor en kan je gebruik maken van sauna’s bij pijn. Ik wilde daarom graag een infraroodsauna kopen aangezien het hartstikke goed werkt. Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig alleen had ik geen idee waar ik hem moest bestellen.

Online gezocht

Op internet stonden veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Een bedrijf sprong er in alle opzichten uit en dat was Bodyfit. Over dat bedrijf staan gigantisch veel goede recensies en daarnaast zijn ze ook nog eens erg voordelig. Ik heb toen contact opgenomen en gevraag naar de mogelijkheden. Telefonisch werd ik erg professioneel te woord gestaan. Je kon duidelijk merken dat de mevrouw aan de telefoon verstand had van haar producten.

Sauna gekocht

Na een goed telefoongesprek heb ik besloten om de infraroodsauna te kopen. Het bestellen was erg gemakkelijk en goed geregeld. Met een week kwamen ze de sauna al bezorgen en sindsdien maak ik er twee tot drie keer per week gebruik van. Met dank aan deze sauna kan ik beter omgaan met de pijn, dus echt een aanrader.