Riool ontstoppen in Amsterdam

RVS

Riool ontstoppen in Amsterdam, als je hiernaar op zoek bent, zoek dan niet verder. Neem dan maar eens een kijkje op de website, rvs-rioolservice.nl. Dit adres had ik snel gevonden binnen de zoekmachine toen ik werd verrast door een verstopt toilet. 

Omdat ik net een ander huis heb gekocht is het altijd maar afwachten hoe de staat van het huis is. Omdat ik drie weken vakantie had opgenomen ben ik na de sleutel overdracht direct aan het klussen gegaan. Wat mij al snel opviel is dat het toilet maar moeizaam doorspoelde. Dit heb ik eigenlijk genegeerd tot ik onlangs weer met goede (klus)moed aankwam en ik werd verrast door een hele nare stank. De stank leidde mij naar het toilet en toen ben ik direct op internet gaan zoeken naar een adres die riool ontstoppen in Amsterdam kon verzorgen. Want in dit geval wil je natuurlijk direct worden geholpen.

Riool ontstoppen in Amsterdam

Riool ontstoppen in Amsterdam, gelukkig goed opgelost

De man die met de bus aankwam (al binnen 10 minuten) van RVS- Rioolservice, had gelukkig alle benodigde spullen bij zich. Hij is dan ook direct met riool ontstoppen in Amsterdam aan de slag gegaan. Met de camera die hij gebruikte, kon hij zien waar het probleem zat. Gelukkig kon de verstopping met hoge druk letterlijk worden opgelost. Dit was erg prettig en het toilet spoelt nu probleemloos door. 

Ik ben zeer tevreden over de goede dienst die dit bedrijf heeft geleverd. Dit geldt overigens ook voor de prijs die mij is meegevallen op de rekening. Daarom verdient dit bedrijf een groot compliment en laat ik als aanrader achter op deze blog. Neem maar eens een kijkje op de website, ook hier kun je al een goede indruk krijgen. Je weet maar nooit hoe snel je dit bedrijf nodig kunt hebben, dus het is zeker een adres om te onthouden.

Riool-ontstoppen