Sanitair Online bezorgde mij precies het hangtoilet van mijn keuze

Sanitair Online bezorgde mij precies het hangtoilet van mijn keuze

 

Een echt geluk bij een ongeluk is wat mij overkwam bij de aanschaf van het hangtoilet. Ik had dit immers eerst bij een firma besteld die later failliet ging en die mij het hangtoilet dus helemaal niet meer bleek te kunnen leveren. Wat eerst een teleurstelling betekende voor mij, keerde later om in mijn eigen voordeel aangezien ik een andere firma heb weten te vinden die én vele malen sneller leverde, waardoor mijn verbouwing niet in het gedrang kwam, en waarbij ik het hangtoilet bovendien nog eens veel voordeliger aangeschaft heb gekregen. Het scheelde me nu ongeveer de helft van de prijs en had ik dat eerder geweten, dan had ik al veel eerder al mijn bestellingen bij Sanitair Online geplaatst. Zij hebben het grote voordeel een enorm assortiment aan verschillende artikelen voor de badkamer te hebben. Binnen elke afzonderlijke categorie bovendien, hebben ze ook nog eens enorm veel keuze en dat is voor de consument zoals jij en ik natuurlijk enorm fijn. Ik had er ruim de keuze om precies het hangtoilet aan te schaffen dat bij uitstek geschikt is voor het kleinste kamertje van dit huis.