Scooterrijbewijs halen hoeft helemaal niet duur te zijn

rijbewijs

Al een tijdje wilde mijn zusje haar scooterrijbewijs halen, maar zij had daar telkens geen geld voor. Eigenlijk vond ik dat best wel sneu, want bijna al haar vrienden hadden al een rijbewijs voor de scooter. Natuurlijk reed zij ook al wel eens op zo’n voertuig, maar dat mag natuurlijk niet zonder bewijs. Uiteindelijk ben ik voor haar online gaan zoeken naar de kosten, misschien kon ik iets voor haar betekenen. Al snel kwam ik erachter dat een scooterrijbewijs halen helemaal niet duur hoeft te zijn! Eigenlijk hoef je maar een paar tientjes op voorhand te hebben. Er zijn namelijk ook niet veel lessen nodig voordat je alles weet wat er nodig is.

rijbewijs

Een leuk cadeau

Ik besloot dit aan mijn zusje cadeau te doen, als zij haar schooljaar goed had afgesloten. Al een maand later was het zover, en daarom kreeg zij dit van mij als cadeau! Daar was zij natuurlijk erg blij mee en inmiddels heeft zij haar scooterrijbewijs al gehaald. Nog even doorsparen en zij kan ook haar eigen brommertje kopen. Nu gebruikt zij een oude van mijn vader en dat is natuurlijk niet net zo hip als wat de rest heeft. Het is leuk om te zien dat zij zo blij is!