Scriptie nakijken op Nederlands

Mag ik jullie iets vertellen over mijn ervaringen over het na laten kijken van mijn scriptie. Een goede scriptie is natuurlijk heel erg belangrijk, dit is het laatste stukje wat je nodig hebt voor je opleiding.
Scriptie
Afronding
Mijn scriptie nakijken op Nederlands vond ik zelf erg moeilijk. Dat komt, omdat ik vaak mijn eigen typefouten niet altijd zie. Ik hoorde dat meer mensen hier last van hebben. Ik ben dus gelukkig niet de enige. Ik heb mijn zus gevraagd om mijn scriptie na te kijken, maar toch had ik er nog steeds niet 100% het juiste gevoel bij. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam toen een bedrijf tegen wat mij kon helpen. Zij kijken scripties op een professionele manier na. Zij bekijken de inhoud en redigeren de tekst als dat nodig is. Ook geven zij nog enkele tips, wat ik erg handig vond. Zij doen dit uiteraard dagelijks, dus ik had hier gelijk een heel goed gevoel bij. Ik heb hen dus benaderd en zij hebben mij geholpen. Toen zij mijn scriptie hadden bekeken en her en der wat aangepast hadden, had ik er een goed gevoel over en durfde ik mijn scriptie met vol vertrouwen in te leveren. En… hij werd goed gekeurd!! Geweldig!