Soorten bedrukte paraplu’s

Bedrukte paraplu’s

Een paraplu is een soort afweermiddel tegen bijvoorbeeld regen en hagel. Het is een rond scherm me teen steel. Er zijn vele soorten paraplu’s waar je uit kan kiezen als je bedrukte paraplu’s wilt hebben. Paraplu’s zijn er in enorm veel verschillende soorten maten, vormen en kleuren te vinden. Wat zijn de verschillende soorten bedrukte paraplu’s?

Golfparaplu

Golfparaplu bedrukken met bedrijfslogo? Een golfparaplu is beter bestand tegen wind en sommige beschermen je ook tegen UV. Er zijn single en double golfparaplu’s. De double paraplu’s hebben twee lagen met windgaten, zodat de paraplu niet omklapt. De golfparaplu is een extra grote paraplu. Uiteraard geeft die extra bescherming tegen de regen maar hij is ook ideaal tegen de zon.

Opvouwbare paraplu

Een opvouwbare paraplu kan je erg compact opvouwen, dus ze zijn makkelijk mee te nemen. Omdat je opvouwbare paraplu’s letterlijk kan opvouwen zijn ze zeer handzaam in gesloten toestand. Je schuift ze eenvoudig open als je ze nodig hebt. Je hebt dan een volwaardige maat paraplu om te gebruiken.

Lange paraplu

Lange paraplu’s zijn eigenlijk de oer-paraplu’s. Een stevige stok vormt de basis voor de lange paraplu. Verder wordt er natuurlijk veel gevarieerd met het handvat, het doek en de baleinen. Lange paraplu’s zijn over het algemeen zeer stabiel.