Starline zwembad

Mijn Starline zwembad

Ik hou van zwemmen, vooral alleen. Vaak ga ik naar een openbare zwembad. Is ook wel heel fijn, maar dat is met andere mensen, een lucht van menselijke uitlatingen, dit herkend iedereen toch wel? Dus wilde ik kijken voor een eigen zwembad met een trap, het liefst waarbij ik alles zelf kon bepalen. Toen ik bij de site nieuwatlantis.nl kwam, viel mijn ook op het Starline zwembad. Het Starline zwembad was precies wat ik zocht, waar ik baantjes kon zwemmen, kon relaxen en het had een trap.

Ik las dat het in alle soorten en maten verkrijgbaar was, helemaal perfect. Wat nog mooier was is dat dit zwembad in één stuk, inclusief trap, geleverd word. Wat betekend dat er geen extra montage aan te pas hoeft te komen. En inderdaad bij het plaatsen van dit zwembad waren er geen moeilijkheden en was het plaatsen binnen een korte tijd helemaal afgerond. De medewerkers van NieuwAtlantis zijn echt goed in hetgeen wat ze moeten doen. Echt helemaal perfect.

Nu kan ik gewoon in mijn eigen tuin baantjes zwemmen zonder dat ik last heb van andere of van een aparte lucht. Het geeft me gewoon een fijn gevoel en het zwembad heeft ook nog eens een mooie impact op mijn tuin!