Tamaris nieuwe collectie: ik deed mijn keuze al!

Tamaris nieuwe collectie

Uit de Tamaris nieuwe collectie heb ik een slipper met bloemetjes-versiering gekozen. Hoewel het nog geen zomer is, draag ik deze al dagdagelijks in huis. Ik heb ze vorige week zelfs mee naar het werk genomen, zo makkelijk zitten ze. De collega’s keken wat raar op, maar ik heb heel wat positieve reacties van hen gekregen. Het zijn geen ordinaire slippers, maar juist heel elegant en vrouwelijk. Normaal gezien heb ik van slippers vaak pijn tussen de tenen en duurt het altijd een paar dagen vooraleer ik ze gewend ben. Deze van Tamaris echter zaten van het eerste moment comfortabel. Ze doen geen pijn en ze zijn stevig.

Tamaris nieuwe collectie

Slippers zijn mijn favorieten

Ik kan slippers overal dragen: thuis, op straat, op het strand of gewoon om te gaan wandelen. Het is zo gemakkelijk: je schopt ze uit als je even in de zetel wil liggen of je glipt er snel in als je de straat op wil. Ik heb dus een stil vermoeden dat deze slippers van Tamaris mijn uitverkoren exemplaar zullen worden. Ik denk dat ik dat andere paar, dat ik ook zo mooi vind, ook maar meteen bestel!