Tip voor een zeer mooi museum in Ruurlo

LOGO Museum Lalique

Mijn broertje is een erg grote liefhebber van glaskunstwerken. Daarom leek het mij ook een leuk idee om samen een museum te bezoeken dat glaskunstwerken tentoonstelt. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar museum Ruurlo om een leuk museum bij ons in de buurt te vinden. 

Glaskunstwerken van grote kunstenaars 

Toen we op het internet op zoek gingen naar museum Ruurlo kregen we zeer veel zoekresultaten van musea bij ons in de omgeving. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht sprak ons de website van Musee Lalique ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijke. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de veel kunstwerken dat het museum tentoonstelt. Het museum stelt onder andere erg mooi glas kunstwerken tentoon van zeer bekende kunstenaars. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om samen een bezoek te brengen aan dit museum. 

museum arrangement

Een zeer leuke dag in de Hanzestad Doesburg

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen en we hebben een erg leuke en vooral leerzame dag gehad. De kunstwerken die het museum tentoonstelt zijn super mooi. Mijn broertje heeft ze daarom ook erg langdurig bewonderd.