Toch nog een stoer geboortekaartje gescoord

Het in verwachting zijn van een kind is heel leuk, voor allebei de ouders. Je word papa en mama, een wens die uitkomt. Het enige wat minder is voor sommige, is dat hun leven dan pas rommelig begint te worden, oppas, eten, stoer geboortekaartje noem maar op. Vooral dat stoer geboortekaartje was een opgave, in deze tijd zijn de kaartjes al snel gewoon, ik moest echt opzoek naar iets wat uit zou blinken.

 

Uiteindelijk resultaat

Op de website van kissgeboortekaartje.nl zag ik de leukste en stoerste kaartjes langskomen, uiteindelijk heb ik een design uitgekozen die echt heel stoer overkwam. Heel mooi dat je eerst één kaartje krijgt om te checken of het echt wel zo mooi is en zo ja dat je dan pas de rest toegestuurd krijgt. Ik ben echt heel blij met de kaartjes, echt een topbedrijf dat ons heeft geholpen met onze verspreiding van het goede nieuws. De kaartjes zijn echt supertof geworden en het gaat zeker leuk worden gevonden.

Ben jij nou ook opzoek naar stoere, leuke, grappige geboortekaartjes, ga dan naar deze site om hun assortiment te bekijken. Ik weet zeker dat ook jij je keuze makkelijk zult maken. Nogmaals echt bedankt voor de coole kaartjes, geweldig!