Uit eten in Nijmegen? Le Steak is een aanrader!

Uit eten in Nijmegen

Er zijn talloze mogelijkheden betreffende uit eten in Nijmegen. Wanneer je in de omgeving woont weet je ongetwijfeld hoeveel restaurants de stad te bieden heeft. Toch is er wat mij betreft één restaurant die er bovenuit steekt: Bistro Le Steak! Ik heb hier al meerdere keren gegeten en ben ook van plan om dit nog veel vaker te doen. Daarom geef ik dit restaurant graag als tip mee!

Uit eten in Nijmegen Heerlijk uit eten in Nijmegen

De eerste keer dat ik ging eten bij Le Steak was ik blij verrast met de enorme keuze. Van biefstuk en spare ribs tot frisse salades, soepen en verse kreeft. Er is voor ieder wat wils. Ook is het een echt familierestaurant en zijn er dus speciale gerechten voor de kids. Ik bezoek dit restaurant dan ook regelmatig met mijn hele gezin en dat is echt genieten. Het eten is heerlijk, je kunt gezellig bij de open haard zitten en het is niet duur. Dit maakt het ook nog echt de moeite waard om zo nu en dan uit eten te gaan. En heb je een keer geen zin om de deur uit te gaan? Dan kun je het eten ook afhalen bij Le Steak.

Reserveer nu!

Wanneer je uit eten gaat in Nijmegen bij Le Steak, zou ik aanraden om wel even te reserveren. Het restaurant biedt plaats aan 95 personen maar het is ook altijd druk. Eet smakelijk!