Vissershoedje wit

Bekijk het vissershoedje wit bij Hatland. Op de website zie je de Revelstoke, een vissershoedje wit die in veel meer kleuren te verkrijgen is. De andere kleuren bekijken gaat eenvoudig, onder de afbeelding staat de prijs en daaronder bolletjes, daar kun je de kleur selecteren. Wat ook makkelijk is, is de maatvoering. Je meet de omtrek van het hoofd vlak boven de oren, dat zal ergens tussen de 54 en 63 centimeter zijn, en aan de linkerzijde van de website staat een maattabel. Het goede vissershoedje wit zul je dus wel vinden. Maar Hatland heeft meer in het assortiment dan het vissershoedje wit.

Hatland heeft een grote collectie

Naast het vissershoedje wit heeft Hatland andere hoeden. Maar het vissershoedje kan weleens het leukste model zijn bij outdoor activiteiten. Als voorbeeld, een gleufhoed is weer chique, en een pet is nog sportiever dan het vissershoedje wit. Hatland heeft al deze items in het assortiment. Je kunt er petten kopen, chique hoeden, en dit voor zowel dames als heren. Wat blijft is dat het vissershoedje wit veel draagcomfort geeft bij zonnige of benauwde zomerdagen, want het geeft verkoeling. Een alternatief hierin is een strorieten hoed, deze is heerlijk tijdens het tuinieren, en een strandhoed van UPF 50+ wat bescherming geeft tegen zonlicht.

Alle hoofddeksels en voor ieder seizoen

Een vissershoedje in een andere kleur dragen dan wit, kan eigenlijk in ieder seizoen. Bijvoorbeeld een groene of blauwe kan ook als het klimaat normaal is. Bij extreme kou kun je beter kiezen voor een muts, of een wollen pet, en ook deze items heeft Hatland in het assortiment. Voor bij hitte is al omschreven, het hele jaar door kun je iets opzetten wat je bij Hatland hebt gekocht. Bekijk in ieder geval de grote collectie hoeden op de website. Vergeet niet om ook de petten te bekijken. Eventueel bekijk je ook nog de mutsen en handschoenen. Alle producten zijn van goede kwaliteit met een nette afwerking.