wanneer u op zoek bent naar een duurzaam geschenk

Heet is altijd moeilijk om vandaag de dag iets leuks te vinden om als een cadeau te geven. Zo was ik deze keer op zoek naar een duurzaam geschenk, voor mijn werknemers. Eigenlijk was dit geschenk niet voor iets speciaals, maar om mijn werknemers te bedanken voor de goede inzet van de afgelopen maanden. Via de site van eco living kwam ik leuke geschenken tegen, waaronder een geschenk met tapas. Ik weet dat mijn werknemers gek zijn op tapas, toevallig ontdekt tijdens een van onze etentjes, dus leek me dit geschenk een geweldig cadeau voor iedereen. Maar toen ik de site van de tapas open klikte werd het voor mij een moeilijke keuze welke ik precies zal gaan bestellen. Zo had je een tapasplank gemaakt van een olijfboom, bomen waar geen vruchten meer aangroeien en zo plaats kunnen maken voor nieuwe bomen. Maar ik zag ook een leuke tapasschaal staan. Toch maar gekozen voor de mooie tapasschaal met inhoud. Zo is er voor iedereen wel iets leuks of lekkers erbij, snel maar de nodige aantallen besteld. Kan haast niet wachten tot mijn bestelling binnen is, en ik mijn medewerkers kan bedanken voor hun zeer goede inzet van de afgelopen maanden.