Wat een leuk Gabor enkellaarsje

gabor enkellaarsje

Wat een leuk Gabor enkellaarsje dit is het eerste wat mijn vriendin zei toen wij samen de stad in gingen. Normaal is zij altijd diegene die de leukste mode draagt dus dat compliment stak ik mooi in mijn zak. Aan het einde van onze shopmiddag kreeg ik de vraag van mijn vriendin of ik geen last had van mijn voeten toen zij haar schoenen aan het uitdoen was ik de auto op weg naar huis. Ik moest een beetje lachen en zei haar dat zij beslist eens moest kijken op de website van vanbommelschoenen.nl. 

gabor enkellaarsje

Vandaag besteld is morgen in huis

Mijn Gabor enkellaarsje zit perfect, staat leuk en ik weet zeker dat ik hier meerdere seizoenen mee kan doen. Deze aanrader geef ik niet alleen weg aan mijn goede vriendin maar ook aan de lezer van dit blog. Neem zelf maar eens een kijkje op de website. Hier tref je vele bekende merken aan in een zeer ruime collectie. Voor een ieder zijn wens en smaak is hier iets moois te vinden. De levering is erg snel want als je op een werkdag voor 17:00 uur besteld, dan kun je jouw bestelling de volgende dag al in huis verwachten.