Wat is het nut van een VSR meting?

VSR meting

Elk bedrijf heeft het beste met iedereen voor en daar hoort zeker dan ook een VSR meting bij. Roger Lankester is als kwaliteitsadviseur expert op het gebied van diverse kwaliteitsmeetsystemen. Hij is een vakman wat betreft het beoordelen van schoonmaakkwaliteit en zeker de aangewezen persoon om jouw bedrijf helemaal tot in de puntjes schoon te laten maken. Hij kan zelfs het personeel van een schoonmaakbedrijf leren hoe zij het beste bepaalde taken uit moeten oefenen. Bedrijven zoals de Jumbo, Nos, Tata Steel hebben al gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en zijn daar zeer over te spreken. VSR meting

Tot in de puntjes verzorgt

Nadat wij ons hadden ingeschreven voor een gratis VSR meting, hebben wij het formulier op de website van Lankester ingevuld. Niet veel later kwam de adviseur al langs om de nodige controles uit te oefenen. Gelukkig waren alle testen zeer positief en werden de schoonmaak werkzaamheden in ons bedrijf op de juiste manier uitgevoerd. 

Ben jij ook benieuwd of de omgeving waar jij werkt wel voldoet aan alle kwaliteitseisen, neem dan contact op met Lankester. Want iedereen is zich ervan bewust dat een schone omgeving een must voor de gezondheid van ieder mens is. Je kan wel zeggen dat hygiëne boven alles gaat.