Wat moet u doen als u een ongeluk tijdens een bedrijfsuitje is overkomen?

Ik was samen met mijn werk naar een uitje. Wij doen jaarlijks een bedrijfsuitje naar het buitenland. Wij krijgen dan uitleg van andere bedrijven hoe zij iets aanpakken en dat is vaak enorm leerzaam. Wij kunnen dan ook meteen onze collega’s van het buitenland ontmoeten of weer een keer zien en dat maakt dat het uitje wel altijd heel erg gezellig is. Nou ging het dit keer helemaal niet goed. Wij wilden met iedereen iets leuks gaan doen en besloten we te gaan karten. Wij hebben dit allemaal al wel eens gedaan en ik had er zin in. Tot ineens iemand vol op mij terecht is gekomen waardoor ik nu 7 ribben heb gebroken en ik waarschijnlijk heel lang niet meer kan werken. Er is dus sprake van een ongeluk tijdens een bedrijfsuitje en daar baal ik ontzettend van. Ik vind dat het ongeluk tijdens een bedrijfsuitje vergoed moet worden door mijn baas. Er is meestal ook wel een bedrijfsaansprakelijkheidverzekering, maar ik weet niet hoe dit werkt. Ik ben dus op zoek naar iemand die mij meer informatie kan geven over een ongeluk tijdens een bedrijfsuitje. Ik ben gekomen op misterclaim.nl en die heeft mij heel goed geholpen. Ik heb heel veel informatie gekregen. Ik raad het u daarom dus ook zeker aan om ook naar deze site te gaan als u ook op zoek bent naar informatie omtrent ongeluk tijdens een bedrijfsuitje.

Ik heb informatie gekregen omtrent ongeluk tijdens een bedrijfsuitje

Ik heb via deze site informatie gekregen omtrent mijn ongeluk tijdens een bedrijfsuitje en ik heb er enorm veel aan gehad.

Wilt u ook hulp?

Als u ook hulp nodig heeft bij het indienen van een claim, dan kunt u naar de site van misterclaim.nl gaan en:

  • Kijken of dit iets is voor u
  • Kijken of informatie over ongeluk tijdens een bedrijfsuitje u ook is overkomen
  • Even contact opnemen om uw situatie door te nemen

Gaat u dus zeker bij een ongeluk tijdens een bedrijfsuitje hierheen