winkelruimte te huur Breda

Als u nog opzoek bent naar een winkelruimte te huur Breda, dan kunt u gerust stoppen met zoeken en met ons contact opnemen. U kunt met ons alle wensen bespreken, aan de hand daarvan kijken wij wat voor u alle huurmogelijkheden zijn. Onze huur locaties zijn gevestigd aan een belangrijke doorgaande weg richting het centrum van Breda. Het winkelgebied waarin de winkelruimte in Breda is gelegen kenmerkt zich door het gevarieerde aanbod van speciaalzaken in horeca en detailhandel.

Om een indruk te krijgen van onze huur mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op onze website. Bij alle huur mogelijkheden staat ook de nodige informatie, waaronder bijvoorbeeld het oppervlak, alle afmetingen en hetgeen waarover het pand beschikt (toilet, brandblusapparaat, laad- en losplaats voor de deur etc). U kunt altijd contact met ons opnemen voor alle vragen die u heeft. In het contact kunnen wij u helpen met het vinden van een geschikte locatie die voldoet aan uw wensen.

Huurt u bij ons een winkelruimte in Breda, dan kunt u er zeker van zijn dat deze onder goede architectuur is gerealiseerd. Zonder omwegen kunt u bij ons een winkelruimte huren in Breda zonder tussenkomst van makelaar of tussenpersoon. Dit scheelt voor u aanzienlijk in kosten!