Yoga in Wageningen is mij erg goed bevallen

Yoga in Wageningen doen is mij zo goed bevallen dat ik op het idee ben gekomen om mijn bericht hierover achter te laten op dit blog. Dit is een erg leuke ervaring geweest toen ik hier voor de eerste keer een les in volgde. Hier wilde ik graag verder in leren en dat heb ik ook gedaan. Inmiddels gun ik mijzelf geregeld een moment van totale ontspanning. Toen ik ervoer wat de yoga, die ik in Wageningen deed, met mijn lichaam en geest deed. Wist ik dat dit echt iets voor mij is.

Yoga in Wageningen

 

Yoga in Wageningen was de eerste stap

Yoga in Wageningen heb ik voor het eerst gedaan. Hier wilde ik mee doorgaan en daarom heb ik mij hierin laten trainen. Het is echt even ontsnappen aan het drukke bestaan wanneer ik mij even in mijzelf keer en bezig ben met de oefeningen. 

Ik ervaar meer energie en hierdoor ben ik echt een vrolijker mens geworden. Zelfs mijn omgeving merkt een verschil. Ik liet mij te vaak meeslepen met de drukte en nu weet ik alles even op pauze te zetten. Ik trek mij even terug en ik doe in slechts 20 minuten een aantal oefeningen en ik kan er weer tegen.