Zeer leuke bedrijfsuitjes Amsterdam

Als manager zijnde ben ik voor onze zaak op zoek naar leuk bedrijfsuitjes Amsterdam. Al jaren zij wij naar dezelfde plek gegaan, maar deze keer is het tijd geworden om eens iets anders te verzinnen. Van een oude collega die ik laatst sprak hoorde ik dat zij altijd naar VVC-Adventure gaan. Hier zijn zoveel mogelijkheden voor een geslaagde dag, dat ik maar eens op hun website moest gaan kijken voor de mogelijkheden. Nou ik heb het geweten, wat een keuze hebben zij hier. Wat te denken aan:

  • Ik hou van Holland
  • Secret Agent
  • Alignak
  • De Jongens tegen de Meisjes

Een bijzonder leuke dag

Omdat ik deze dag organiseer, mocht ik dus ook bepalen wat wij allemaal gingen doen. Nadat ik mij flink had verdiept in alle verschillende bedrijfsuitjes in Amsterdam ben ik tot een keuze gekomen. Moet wel zeggen dat dit een enorm moeilijke keuze was, omdat er zoveel verschillende uitjes waren.

Het is uiteindelijk Alignak geworden, dit is een spel met een Afrikaans-getinte look. De spelers gaan namelijk om delen van een totempaal spelen. Wie het eerste deze paal compleet heeft is de winnaar. Als afsluiter gaan wij nog lekker eten, ik kan zeggen dat het nu al leuk is.