Zeer mooie bruidsreportage in Haarlem

Dankzij de bruidsreportage Haarlem die wij hebben laten maken, kunnen wij deze bijzondere dag elke keer weer opnieuw beleven. Iedereen wil zijn trouwdag vastleggen op de gevoelig plaat. Een neef van mij had aangeboden om op deze dag de camera te hanteren, maar wij wilden meer. Meer in de zin van aparte kiekjes maken en niet alleen van de feestgangers en in het gemeentehuis. Omdat je hiervoor echt ervaring moet hebben zijn wij eens rond gaan kijken op het internet. Daar kom je genoeg tegen, maar vaak niet naar waar wij op zoek waren.  

Een top locatie

Op een gegeven moment kwam ik op een site terecht van een fotograaf die al meer dan 25 jaar in dit vak zit. De naam van dit bedrijf was Does Photo Art en hier zagen wij zeer mooie prentjes voorbij komen. Hier wilden wij wel meer van weten en hebben een afspraak gemaakt.

De tijd gaat snel en inmiddels is onze trouwerij alweer achter de rug. De bruidsreportage in Haarlem hebben wij op een top locatie laten maken en dat is aan het strand. Het resultaat zijn dan ook bijzonder mooie herinneringen aan een zeer mooie dag. Een dag die wij nooit meer zullen vergeten.