Zeer professionele fotograaf in Utrecht

Vandaag wil ik je kennis laten maken met de fotograaf Utrecht. Hier kan je terecht voor een zeer professionele shoots, zoals:

  • Familieshoots
  • Zwangerschapsshoots
  • Zakelijke shoots
  • Bruidsreportages
  • Productfotografie
  • Huisdierenshoot

Nadat ik al meerdere keren hier mijn familie en mijzelf op de gevoelige plaat hebben vast laten leggen, leek het mij deze keer leuk om met al onze huisdieren een sessie te ondergaan. Natuurlijk lijkt mij dit wel een stuk moeilijker dan met mensen, vooral omdat onze viervoeters alles doen op commando, behalve stil zitten. Maar dat laten wij aan de medewerker van studio Black&White over.  

Wat een geweldig resultaat

Veel en veel mooier dan wij ooit hadden durven dromen zijn onze viervoeters door de fotograaf Utrecht op de gevoelige plaat vastgelegd. Tot onze verbazing bleven zij tijdens deze shoot netjes stil zitten en keken de camera in. Maar voordat het zover was hebben wij hun eerst flink laten rennen en waarschijnlijk hierdoor waren zij een beetje moe en luisterden veel beter. 

Toen wij het resultaat onder ogen kregen moest ik wel even slikken. Niet omdat het geen mooie plaatjes waren, maar juist omdat ik er emotioneel van werd. Je kan wel zeggen dat deze studio zeer professioneel te werk is gegaan en het resultaat ook verbluffend was.