Zelfverzekerd in Waldlaufer damesschoenen

Een vriendin kwam naar me toe en die zei: ik weet precies welke schoenen bij je passen. Dat hoor je natuurlijk niet vaak. Ik vond het maar raar, maar natuurlijk was ik wel nieuwsgierig. Ze liet mij de Waldlaufer damesschoenen zien. Ik had nog niet eerder van het merk gehoord, jij wel? Maar ik vond ze wel meteen prachtig. Ik weet niet hoe mijn vriendin het doet, maar ze weet echt goed uit te kiezen wat het beste bij mij past. Zo grappig. Ik heb ze toen besteld en toen ik ze voor het eerst aandeed kreeg ik ontzettend veel complimenten. Dat is toch echt heel leuk. Ik merkte dat ik er zelfverzekerd door werd, ik liep echt stralend de gangen door, met mijn nieuwe schoenen. Ik heb haar toen ook maar even gebeld, om haar te bedanken voor de goede tip. Ze is zo’n goede vriendin, ik vind het echt heel erg chill dat ze zulke dingen doet. Soms vind ik het jammer dat ik dit dan totaal niet heb. Ook durf ik niet echt te zeggen of iets bij iemand past, want je weet het maar nooit volgens mij. Niet dus.