Zitbank kan ook op maat!

zitbank

Wil jij graag een nieuwe bank om op te zitten maar weet je niet precies wat je wilt? Dan is een op maat gemaakte zitbank misschien wel iets voor jou! Je kan je eigen bank laten ontwerpen, maken en stofferen. Hierdoor krijg je precies het resultaat wat jij wil en verwacht. Meubelmaakwerksite zorgt voor het hele proces en productie. Met persoonlijke aandacht en de juiste richtlijnen kunnen ze precies maken wat jij wil omdat ze alles zelf doen. Enkel de beste materialen, uiterste passie en jaren ervaring zijn de sleutel tot een mooi eindresultaat.

zitbank

Op maat

Weet je al wat voor zitbank je wilt hebben of heb je juist geen idee? Dat is geen probleem, dit bedrijf kan jou perfect adviseren en samen met jou kijken naar de mogelijkheden, wensen en eisen. Ze hebben al jaren ervaring in dit vak waardoor adviseren goed op ze plek zit. Het is ook mogelijk om naar de showroom te komen en je eigen bank samen te stellen.

Garantie

Op de bank zit maar liefst 10 jaar garantie en daarop nog 2 jaar voor de stoffen, ideaal toch! Ben jij geïnteresseerd in dit product en wil je graag wat meer te weten komen? Neem dan een kijkje op de site.