Zoek je een betrouwbare rijschool? Dan is de rijschool in Purmerend wel wat voor jou!

Zoek je een betrouwbare rijschool? Dan is de rijschool in Purmerend wel wat voor jou!

Toen ik 17 jaar was wilde ik al beginnen met mijn rijbewijs. Mijn ouders vertelde mij dat als ik wilde beginnen ik eerst een goede betrouwbare rijschool moest vinden. Mijn ouders wilden geen onduidelijkheid met prijzen en rijlessen. Ik ben toen zelf op het internet gaan rondkijken en kwam uit bij de rijschool in Purmerend. Autorijschool Weidevenne is een rijschool met duidelijke en fijne afspraken. En de prijs voor het aantal lessen dat ik zou gaan nemen stond ook meteen goed vast. Dit vonden mijn ouders fijn omdat ze van verschillende vrienden gehoord hebben dat het halen van je rijbewijs bij veel rijscholen meer kost dan dat ze zeggen. Bij rijschool in Purmerend was dit niet het geval want ik heb mijn rijbewijs gehaald voor de prijs die zij mij verteld hebben. Ik heb overigens ook fijne lessen gehad en ben zeer tevreden over de adviezen die mijn instructeur mij gegeven heeft. Ik heb zelf aan veel verschillende vrienden verteld dat rijschool in Purmerend een zeer goede en betrouwbare rijschool is. Inmiddels lessen twee van mijn vrienden bij autorijschool Weidevenne en zij hebben het goed naar hun zin en gaan snel hun rijbewijs halen.