Zomer klaar met gloednieuwe buiten lounge zetels

Het terras is weer gereed voor de zomer! Wanneer de eerste vogeltjes al beginnen te fluiten en het langzaam steeds lichter wordt, ben ik meteen al in de tuin te vinden. De tuin, mijn favoriete plek van het huis. Zo wil ik het deze lente én zomer echt goed aanpakken en heb ik onlangs nieuwe buiten lounge zetels gekocht. Ze zitten heerlijk. Het is pure comfort. En als je dan ook nog eens van die zachte zonnestralen op je huid mag ontvangen, dan voel je: het leven is goed.

Comfort en ontspanning

Wat mij betreft zijn de woorden comfort en ontspanning uiterst belangrijk, vooral in deze drukke tijden. Wil je na tien jaar pas beseffen dat je nooit werkelijk rust en vrede hebt gekend? Vaak gebeurt dit, en vaak is het dan al te laat. Daarom heb ik met mijzelf afgesproken om zeker één dag in de week echt te chillen, helemaal niks te doen. Een boekje lezen op mijn terras, in mijn nieuwe loungeset. Iets wat ik echt graag wil. Hoe zorg jij er voor dat je meer rust in je leven creëert?