Zonwering Amsterdam

Zonwering Amsterdam

Mijn vrienden en ik wonen in een studentenhuis aan de rand van het centrum in Amsterdam. Wij hebben veel last gehad van de zon in de warme zomerdagen, dit komt doordat wij onze woonkamer aan de zonkant hebben. Hier wilden we wat aan doen. Wij hebben het hele internet afgezocht en uiteindelijk hebben we via Google een website gevonden. Het bedrijf heet Hubo Amstelveen. De website hebben we gevonden door zonwering Amsterdam in te typen. Dit bedrijf stond vrij bovenaan in de lijst.

Montagedienst

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een rolluik aan de zonkant van ons huis, zodat het daar wat koeler wordt. Wij hebben toen aan hen de informatie gegeven om het rolluik op de juiste maat te maken. Binnen een korte periode hadden wij het rolluik bij ons raam hangen en zag het er allemaal netjes uit. Nu heb ik geen last meer van de zonwering amsterdam. De vakmanschap van dit bedrijf is zeer professioneel, dit komt omdat ze volgens de strikte regels van het vak werken.

Zonwering Amsterdam

Kwaliteit

De kwaliteit die dit bedrijf levert is zeer goed, dit komt doordat zij goed vakmanschap hebben. Je ziet dat ze het erg leuk vinden om je te helpen. Een goede uitstraling van het personeel, vind ik belangrijk, maar natuurlijk het bedrijf zelf moet ook een goede uitstraling hebben. Bij dit bedrijf ben ik uitermate tevreden over hoe zij het doen.

Resultaat

Sinds ik en mijn vrienden een rolluik hebben bij de woonkamer is het daar een stuk beter om te zitten. Nu nodigen wij ook vaker familie en andere vrienden uit, omdat we nu in de woonkamer lekker kunnen zitten. Iedereen raden wij een rolluik aan als je last hebt van de zon in bijvoorbeeld Amsterdam.