De DAB pomp

Wanneer je een goede en betrouwbare waterpomp wilt aanschaffen is de DAB pomp een juiste beslissing. Of het nu gaat om een beregeningspomp, bewateringspomp of een dompelpomp met een DAB pomp kunt u die handelingen verrichten die gewenst zijn.  dabpomp

Bewateringssysteem
Een goed bewateringssysteem is onmisbaar wanneer u planten gaat kweken. Een bewateringssysteem moet er voor zorgen dat de klanten altijd op het juiste tijdstip de juiste hoeveelheid water krijgen. Daarbij is dus een pomp van groot belang. Wil je een pomp die niet zal weigeren om dat te doen wat er van verlangd wordt dan is de DAB pomp een goede aanwinst.

Ontwikkeling DAB pompen
Door de jaren heen heeft DAB zich ontwikkeld als een volwassen onderneming voor het leveren van waterpompen. De onderneming is verdeeld over vijf productlocaties, één in China en één in Hongarije. De onderneming telt meer dan 1200 personeelsleden. In de Benelux is DAP vertegenwoordigd door 50 personeelsleden met een hoofdkantoor in Drunen en een verkoopkantoor in Groot-Bijgaarden. Dab biedt een groot scala aan waterpompen.

Kenners
Het zijn vooral de kenners die een DAB pomp kiezen. Een DAB pomp is solide, heeft een zeer lange levensduur en gaat daarbij bijna nooit stuk. Een DAB pomp is altijd een goede aanschaf.