Dit kan een fysio in Duiven voor je doen 

fysio duiven

Wanneer je pijn hebt aan spieren of gewrichten dan kan het goed zijn dat je bij een fysio in Duiven terecht komt. De fysiotherapeut kan je helpen deze klachten te lokaliseren en behandelen. Dat gebeurt via verschillende wegen, maar doorgaans begint het bij je huisarts. Wanneer deze andere oorzaken heeft uitgesloten dan kun je doorverwezen worden en begint er een proces.

fysio duiven

De intake

Vaak begint het bij een intakegesprek. In zo’n gesprek ga je eerst de klachten bespreken. Een fysio zal dan aantekeningen maken en met je doorlopen wanneer je klachten hebt, bij welke bewegingen, en of er ook momenten zijn waarin je geen last hebt van de klachten. Daarna gaat de fysio soms direct al een aantal bewegingen met je maken. Ze kunnen bijvoorbeeld je pijnlijke plek proberen in beweging te brengen of je bepaalde bewegingen zelf laten maken. Zo probeert de fysio het probleem te vinden. 

De behandeling

Behandeling kan op zeer veel verschillende manieren geschieden. Soms is dat doordat de fysio je kraakt ofwel je botten en spieren stimuleert op verschillende manieren. Het kan ook zo zijn dat je huiswerk krijgt. Dan moet je thuis dus ook oefeningen gaan doen.