Ervaar ook een Amerikaan

ford f 150 raptor

Wil je echt het gevoel hebben dat je in een echte Amerikaan rijdt? Dan is een ford f 150 raptor de ultieme auto om mee de weg op te gaan. Doe je de deur open en zie je het interieur van de auto dan ben je direct stil, hierbij heb je ook de keus wat voor uitvoering je wilt, kies je voor de stoffen bekleding of ga je voor het schitterende leer. Getint glas, een boordcomputer het kan allemaal bij deze auto. Draai de sleutel om en wordt direct verliefd op dit prachtige monster. 

Passie voor Amerikaanse auto’s

Wanneer je in een ford f 150 raptor rijdt dan word je al snel een gepassioneerde autoliefhebber, het geluid en de rijeigenschappen van dit model zijn uniek. Geen enkele auto kan hieraan tippen, nemen we daarbij de uitstraling van de auto dan weten we zeker dat je een geweldige auto hebt. Natuurlijk val je op met de auto, hij oogt groot en is de baas op de weg. Maar kijk je goed dan zit het model vol met kleine details die zeer verfijnd zijn, deze verwacht je niet bij de auto.

ford f 150 raptor

Je eerste indruk van de Amerikaan

De eerste indruk is bij de ford f 150 raptor ook overweldigend, als je deze auto ziet staan maakt die direct indruk op je. De enorme voorkant met de koplampen geven de auto een grove uitstraling. Het mooie aan de auto is tevens dat je er van alles in kunt vervoeren, in tegenstelling tot een normale personenauto waarbij je erg beperkt bent. Ook de enorme bak maakt indruk op je, het geheel is indrukwekkend op de weg te noemen.