KIS zilvershampoo, fabels over zilvershampoo

Kis zilvershampoo

Zilvershampoo is een shampoo met violetkleurige pigmenten. Deze kleuren zorgen ervoor dat je van die vervelende gele gloed afkomt. Omdat de violet kleuren het tegenovergestelde is van de gele kleur, neutraliseert zilvershampoo de gele gloed in jouw haar. Wat zijn fabels over zilvershampoo? Wat is KIS zilvershampoo?

Fabels

‘Zilvershampoo maakt je haar lichter’. Dit is een fabel. Je haar oplichten kan alleen met haarverf waar waterstofperoxide in zit. Een zilvershampoo bevat dit niet, het haalt enkel en alleen de gele tinten uit jouw haar door de violetkleurige pigmenten. 

‘Het is schadelijk voor je haar’. Dit is ook een fabel. Wanneer je een zilvershampoo hebt met voedende ingrediënten voor jouw haar kan het niet schadelijk zijn. 

‘Je haar wordt paars of blauw’. Dit is een fabel, want als je de shampoo op de juiste manier gebruikt wordt jouw haar niet paars of blauw.

KIS zilvershampoo

KIS No-Yellow zilvershampoo is een professionele shampoo om jouw gele gloed uit je haar te verwijderen. Door de shampoo worden de haren mooi koel van kleur. Als je haarproducten op de juiste manier gebruikt hebben ze de beste werking. Als je zilvershampoo gaat gebruiken, is het belangrijk om handschoenen aan te doen, anders kunnen jouw handen paars worden. Wordt jouw haar een beetje paars, wat erg onwaarschijnlijk is, want dit is een fabel? Dan kun je het nog een keertje met gewone shampoo wassen.