Zonnepanelen kopen Nijmegen

zonnepanelen kopen nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 177.321 inwoners en is qua inwonertal de grootste stad van Gelderland en daarnaast de tiende van Nederland. De oppervlakte van deze stad is circa 58 vierkante kilometer. Zonnepanelen kopen Nijmegen?

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel of fotovoltaïsch paneel is een paneel dat, met behulp van fotovoltaïsche cellen in het paneel, een deel van de fotonen uit het zonlicht omzet in elektriciteit. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie. Het enige wat je nodig hebt voor deze groene, duurzame elektriciteit is de zon en hierdoor is het natuurlijk heel erg duurzaam. Zonnepanelen zijn steeds populairder aan het worden en je ziet ze al bij heel veel huizen in Nederland. Het is een eenmalige besteden en later zal je er veel geld mee besparen.

Zonnepanelen Nijmegen

De afgelopen jaren is er een groei geweest in het gemiddelde aantal woningen dat voorzien is van zonnepanelen in de gemeente. In Nijmegen zijn er bijna 7.000 koopwoningen met zonnepanelen te vinden. Hiermee besparen zij gezamenlijk al €5.702.280 per jaar. Nijmegen biedt haar inwoners een duurzaamheidslening aan, waarmee je tegen zeer gunstige voorwaarden zonnepanelen kunt financieren, zonder eigen vermogen te gebruiken. Zo hoopt Nijmegen alle inwoners aan te moedigen om zonnepanelen te kopen.