Losse wielnaafmoeren bestellen voor onderhoud aan je auto

Reparatie

Rond de wielnaven bevinden zich verschillende onderdelen, waarvan wielnaafmoeren een voorbeeld zijn. Naast deze moeren vind je rond de wielnaven ook de wiellager en ABS-sensoren van de auto. Om het voertuig goed te laten werken, is het noodzakelijk om eens in de zoveel tijd onderhoud aan de auto uit te (laten) voeren. Er zijn steeds meer mensen, die het onderhoud zelf uitvoeren om zo geld te besparen. Daarbij kan het leuk zijn om aan de auto te klussen. Voor het onderhouden van een auto is enige technische kennis een vereiste, al kun je op internet steeds meer informatie vinden over het onderhoud. Onderdelen voor het onderhoud aan je auto kun je in verschillende webwinkels bestellen.

Wielnaafmoeren

Mogelijkheden bij het bestellen van wielnaafmoeren

Zoals reeds beschreven werd, zijn er diverse webwinkels waar de wielnaafmoeren worden aangeboden. Bij het bestellen van dit onderdeel is het erg belangrijk om op het formaat van de moeren te letten. Je wilt immers voorkomen, dat de moer bij aflevering te groot of juist te klein blijkt te zijn. Op de bestaande moer vind je vaak meer informatie over het type moer, wat je dient te kopen voor je auto. Het verschil zit hierbij voornamelijk in de diameter en de hoogte van de moer.

Autopartsonline

Andere losse onderdelen op internet bestellen

Naast de moeren voor je wielnaaf kun je ook de wielnaven zelf op internet kopen. Datzelfde geldt voor de wiellagers en de ABS-sensoren. Het is in de afgelopen jaren lastiger geworden om de onderdelen los van elkaar te vervangen. Vaak worden deze onderdelen samengevoegd tot een los, nieuw onderdeel. Dit onderdeel kan als geheel worden vervangen voor een compleet nieuwe wielnaaf, inclusief moer, wiellager en sensoren. Door de onderdelen zelf te bestellen houd je vaak geld over. Een autodealer zal een marge over deze onderdelen in rekening brengen.